A-laget hjelper korona-faste

A-lagsspillerne i Djerv 1919 bruker korona-pausen til å hjelpe personer i risikogrupper, isolasjon og karantene.

Her er meldingen fra Djerv 1919s A-lag, første gang publisert på klubbens egne nettsider tidligere: Etter Folkehelseinstituttet sine anbefalinger om å unngå store folkemengder, og vedtakene om hjemmekarantene og isolering, samt beskyttelse av folk i risikogruppen har SK Djerv 1919 bestemt seg for å gjøre det vi kan for at hverdagene skal bli bekymringsløse og uten ekstra kostnader.

Dersom du eller noen du kjenner er i de aktuelle gruppene og trenger hjelp, kan du enkelt sende oss en mail eller SMS. Vedkommende vil deretter bli kontaktet av oss for videre planlegging.

Vi håper at vi kan bidra til at hverdagen til flest mulig blir gjort enklere i disse tider. Vi spesifiserer igjen at dette skal være helt kostnadsfritt, der de som trenger hjelp kun betaler for varene de har kjøpt. Selve overleveringen av varene vil bli gjort i henhold til anbefalinger, der blant annet overføring av penger blir gjort via vipps eller lignende, og varene blir levert uten personlig kontakt.

Dersom det blir veldig stor pågang vil vi komme tilbake med nye retningslinjer på hvordan vi gjennomfører dette rent praktisk. Vi håper at alle tar vare på hverandre i tiden fremover!

Se alle nyheter
Uego
35

Klubber

79

Ambassadører

742

Aktive medlemmer

1433

Handlinger